Friday, Mar. 31, 2017

Разводът на Джоли и Пит: Бивша възлюбена на актьора се намеси в скандала

Публикувано на

11.10.2016

Разводът на Джоли и Пит: Бивша възлюбена на актьора се намеси в скандала

Тя е готова да го успокои в тази тежка ситуация

Последният месец бе особено тежък в живота на Брад Пит: неговата съпруга Анджелина Джоли поиска развод и започна бракоразводен процес, той бе обвинен в изневяра, жестоко отношение към децата и дори в употреба на наркотици. Източници, близки до актьора, казват, че неговата бивша интимна приятелка Гуинет Полтроу е готова да го успокои в тази тежка ситуация, пише filmpro.ru. Двамата имаха сериозна връзка в периода 1994-1997 година, съобщава Блиц.

По думите на анонимния източник на информацията, Гуинет Полтроу заявява, че би искала да влезе в ролята на посредник между Брад Пит и Анджелина Джоли и да изглади отношенията им „заради децата“.

Обаче, приятелите на разпадащото се семейство на Пит и Джоли са скептично настроени за успеха на начинанието, поради факта, че самата Полтроу наскоро преживя развод.

Говори се, че Гуинет остава в приятелски отношения практически с всичките си бивши гаджета (самата актриса уверява, че тя няма чувства към Брад и иска да помогне изключително от приятелски намерения).  Двете с Джоли, обаче,  никога не са общували помежду си даже независимо от това, че актрисите се появиха заедно във филма от 2004 г. „Небесният капитан и светът на утрешния ден“.

Следете В интернет 

За реклама  http://petel.bg/advertising-rates.html

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Сподели публикацията

About Author

bg365