Wednesday, Jul. 26, 2017

30-годишен с „Голф“ причинил автомелето край Миролюбово

Публикувано на

10.10.2016

30-годишен с „Голф“ причинил автомелето край Миролюбово

Семейство е настанено в болница след автомелето между пет коли, което стана вчера на около 20 метра след разклона за село Миролюбово на пътя Бургас-Айтос, съобщи БургасИНФО. Причината за катастрофата е неправилно изпреварване, предприето от страна на 30-годишнен шофьор на лека кола „Фолксваген Голф“.

Той навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъска във „Форд Ка“, след което се завърта и удря изпреварвания товарен автомобил „Волво“ с прикачено ремарке и лека кола „БМВ“, излизайки вляво на пътното платно. При удара с „Форд“ изхвърчали части, които ударили движещия се отзад „Мерцедес“.

При катастрофата са пострадали 74-годишната съпруга на водача на „Форд Ка“, настанена за лечение в МБАЛ – Бургас с контузия на главата и сътресение на мозъка, без опасност за живота, водачът. Шофьорът е настанен за лечение във Втора хирургия на МБАЛ – Бургас с контузия на гръдния кош и корема, без опасност за живота. В болница е била прегледана и освободена за домашно лечение и пътуващата във „Фолксваген Голф“ 28-годишна жена.


Сподели публикацията

About Author

bg365