Wednesday, Jul. 26, 2017

Джоли готви страшен удар по Пит! Анджелина се е барикадирала в имение и…

Публикувано на

21.09.2016

Джоли готви страшен удар по Пит! Анджелина се е барикадирала в имение и…

Анджелина Джоли и нейните адвокати са си организирали „военна стая” в наето имение в Лос Анджелис, в което се подготвят да ударят Брад Пит в развода на века. В същото време източник, близък до двойката, разкри пред „Дейли Мейл”, че Пит само иска разводът да протече по мирен начин в името на децата им, чието благосъстояние е неговата основна грижа.„Брад все още има чувства към Анджелина, той много я уважава като майката на неговите деца”, казва източникът. „ След изявленията през последните 24 часа за това, че той злоупотребява с алкохола и взима дрога, в комбинация с неверните слухове за това, че има афера с актрисата Марион Котиар, той се надява да успее да понамали напрежението”, казва още източникът.


 
Запознатият със ситуацията около двойката добавя, че докато хората, близки до Джоли, са хулили Пит в пресата, той е молил своите приятели и колеги да не казват нищо лошо за съпругата му. „Близките му избягваха да я критикуват, докато го представяха в добра светлина, по молба на самия Брад”, обясни той.
 
Междувременно френското издание Closer съобщи, че Котиар, която бе въвлечена в драмата около Бранджелина, очаква през декември раждането на второто си дете от своя партньор Гилиам Канет.
 
Твърди се, че Пит е много ядосан на Джоли, че е внесла документите за развода – стъпка, която според пет, е поставила под риск децата им. Източници твърдят, че сега няма никакъв шанс той да позволи Джоли да получи пълно попечителство. Източници, близки до Пит, казаха пред сайта на звездите Ти Ем Зи, че той е много ядосан на жена си заради историите, които тя разпространява за него – че той е потенциална опасност за децата им, защото „има проблеми с гнева и наркотиците”.
 
По думите на Пит, както се твърди, актрисата е отворила вратите на ада срещу него, защото цялото семейство е станало мишена на папараците. Също се твърди, че шокиращ инцидент е станал повод за развода. През последните няколко дни Пит е разговарял няколко пъти с Джоли, като я е молил да се разведат „като възрастни”, твърдят източници пред сайта. Пит е настоявал разводът да се състои тихо и кротко в името на децата им.  
 
В момента обаче домът на суперзвездите от Холивуд е барикадиран от фотографи, дори се е наложило полицията в Лос Анджелис да изпрати специални патрули, които да се грижат за спазването на реда.
Джоли подаде документи за развод в понеделник. Източник твърди, че 41-годишната актриса се е решила на стъпката заради начина, „по който Брад възпитава децата”. Други източници твърдят, че на Джоли ѝ писнало „Пит да злоупотребява с трева и алкохол” и неговия „проблем с контрол на гнева”./Блиц 

Следете В интернет 

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Сподели публикацията

About Author

bg365