Wednesday, Jul. 26, 2017

В Албена започна най-големият турнир по тенис на маса

Публикувано на

28.07.2016

В Албена започна най-големият турнир по тенис на маса

В Албена официално бе открит най-големият форум на тенис на маса в България – 18-ият международен фестивал, носещ името на ваканционното селище. В него ще вземат участие над 500 състезатели и гости от 15 европейски държави, както и най-добрите ни родни тенисисти.

В първия ден стартираха турнирите във ветеранските възрасти от 30 до 39, 40-49, 50-59, 60-69, над 70 години при мъжете и една женска категория – над 40 години, където състезателите бяха разделени в групи по четирима и класиралите се на първите две места продължават борбата за титлата и медалите. Останалите играят за разпределяне на всички места до последното.

Програмата продължава със срещи в турнирите по двойки за ветерани във възрастови групи 30 до 49 и 50 години. В 15.00 часа пък бе поставено началото и на майсторските сингъл турнири „Албена Опън“ при мъжете и жените, които ще започнат мачовете в квалификационни групи. В петък са срещите в основната схема при ветераните и двойките на „Албена Опън“, а в събота ще бъдат изиграни всички срещи в основната схема при майсторите до финал.

Всички финали ще се изиграят в неделя, 31 юли от 10.00 ч., след което ще се състои официалната церемония по награждаването на призьорите. Домакините от елитния български курорт са осигурили перфектни условия за игра и пребиваване на всички гости по време на фестивала, а организаторите от СК „Дама купа“ предоставят безплатен вход на всички любители на тенис на маса за всички състезания в уютната и прохладна спортна зала „Албена“, намираща се до хотел „Добруджа“.


Сподели публикацията

About Author

bg365