Wednesday, Aug. 23, 2017

Топ новина Най-горещите места: Борисовград – 27.04 градуса, Станишевград – 23.36

Публикувано на

25.05.2014

Топ новина Най-горещите места: Борисовград – 27.04 градуса, Станишевград – 23.36

Непосредствено след като БЛИЦ информира преди всички за развитието на голямата надпревара у нас, върху най-горещата новинарска агенция започна да се осъществява безпрецедентен натиск. Гласове, представили се за говорители на “някои от най-влиятелните хора в държавата”, опитаха да изтръгнат от екипа на БЛИЦ контакт с информаторите, които измерват температурите в Станишевград, Борисовград, Догановград, Барековград и т.н.Естествено, мераците им удариха на камък. Пипалата на мафията обаче са дълги и лесно се добират до целта си.

Така, малко след измерването към 13 часа, няколко от метеоролозите алармираха БЛИЦ, че горепосочените гласове в крайна сметка са се свързали с тях. Представителите на олигархията се постарали да внушат на експертите, че оттук нататък поемат лично изготвянето на класацията. По всичко обаче личи, че машината за натиск подценява независимостта на БЛИЦ. Най-ексклузивните новинари в мрежата няма да позволят вмешателство в работата си, пък ако ще да се обади и папата.


БЛИЦ винаги е в готовност и за най-неочакваните развръзки. Затова идва ред на план “Б”. Оттук до края на напечения ден, температурите ще бъдат изчислявани не от един, два или три екипа, а от цялата журналистическа гилдия. За читателите подготвихме измерванията на четири различни медии – Фокус, 24 часа, БГНЕС и Стандарт. А за нас остава да видим докъде се простират пипалата на Октопода. Усреднените данни ще поднасяме отново в графиката, разположена на най-видната позиция в БЛИЦ.


Сподели публикацията

About Author

bg3651