Wednesday, Aug. 23, 2017

Топ талант каза „НЕ“ на ЦСКА

Публикувано на

12.01.2017

Основната цел на ЦСКА през зимния трансферен прозорец става трудно осъществима. Намирането на класен централен нападател, който да поведе атаката на тима през пролетния дял от сезона, се оказва изключително тежка задача за Стойчо Стоилов и целия селекционен екип в клуба, твърди „Меридиан мач“.

Последният набелязан играч също пренебрегна офертата от Борисовата градина и даде да се разбере, че не е поблазнен от възможността да се присъедини към третия във временното класиране на родната Първа лига. Анди Поло от перуанския Университарио ще продължи кариерата си в мексиканския Монаркас Морелия.

Той игра под наем в клуба, за който се появи информация, че иска Хеан Деса от „Левски“ и това е причината атакуващият халф да се закъснее за началото на подготовката на „сините“. Правата му се държаха от колумбийския Милионариос, който обаче вече се е договорил с мексиканците за трансфера на 22-годишния футболист и остава само да се видят резултатите от медицинските прегледи, за да се фина-лизира сделката.

Поло подписа с италианския гранд Интер на 31 януари 2014 г., но веднага бе преотстъпен и не изигра нито една минута за „нерадзурите“. Ситуацията налага нова обиколка в чужбина на селекционера Стойчо Стоилов, който следи още един играч, но вече набелязва и нови варианти за нападението, допълва изданието.

 


Сподели публикацията

About Author

bg365