Wednesday, Aug. 23, 2017

Краят на тяхната приказка-Виктория Петрова заряза Красен Кралев

Публикувано на

12.01.2017

Краят на тяхната приказка-Виктория Петрова заряза Красен Кралев

Новинарката Викторя Петрова направи своя най-важен избор.

Докато мнозина коментират връзката на красивата водеща на новините със спортния министър в оставка Красен Кралев, нейният край май бавно-бавно наближава. Последното доказателство, че Петрова е охладняла, е от преди броени дни.

В началото на седмицата нейния любим откри първата си самостоятелна изложба.

На събитието той бе видимо притеснен и развълнуван от новото си начинание, а вероятно и от липсата на Петрова до него.

Кралев не веднъж обясни, че две жени са го вдъхновили да нарисува произведенията, които продаде благотворително. Няма съмнение, че една от тях е именно красивата новинарка. Но не успя да я удостои с честта да я похвали публично за тази заслуга, защото тя предпочете да прекара вечерта със своя колега Юксел Кадриев .

От четири години Виктория е плътно всяка делнична вечер на екран и не може и дума да става да си вземе дори ден отпуска, за да изпълни задълженията си като половинка на спортния министър. Освен това, тя продължава да се притеснява да демонстрира връзката си, за да не повлияе това на работата й. Но със сигурност ще повлияе на любовта, тъй като Кралев вече започва много да се изнервя.

За Петрова работата винаги е била на първо място и тя видимо няма намерение да пренарежда приоритетите си. След като Красен сдаде поста на министър, той вероятно ще бъде и по-малко ангажиран от нея и това ще доведе до нови сътресения. А новинарката е категорична -предпочита да бъде до Юксел в студиото, отколкото до своя мъж във важен за него момент.

Колегите на тв звездата никак не се учудват, защото тя никога не би си позволила да отсъства по такава причина. Освен това, дори всички да виждат, че е щастлива и влюбена, тя предпочита да пази щастието за себе си, а не да подхранва коментарите. След работа Петрова се изнася тихомълком и отива на фитнес, където поддържа фигурата си. А после се връща уморена при Красен, който няма търпение да я види, пише „Ретро“.


Сподели публикацията

About Author

bg365