Wednesday, Aug. 23, 2017

Антон Хекимян опасно близък с Венелин Петков

Публикувано на

07.01.2017

Антон Хекимян опасно близък с Венелин Петков

Антон Хекимян и Венелин Петков са опасно близки приятели и именно на това се дължала успешната кариера на арменеца, споделят от Би Ти Ви. Според колеги на водещия на сутрешния блок именно шефът му е този, който го държи толкова години като водеща фигура в телевизията и го пробутва нагоре.

Оказва се, че линията, по която върви голямото им приятелство, е не просто взаимно привличане, а родният им град Стара Загора. Още докато водеше новините в Би Ти Ви, Петков и Хекимян станали много близки.

След като обаче Венелин стана директор на „Новини, актуални предавания и спорт“ в медията, той взел под крилото си Хекимян. Преди време в свое интервю Петков не скри и голямата си симпатия към водещия.

„Хекимян се справя страхотно“, заяви тогава Петков. Плановете му за Антон се наредили много добре, след като колежката на водещия Биляна Гавазова излезе по майчинство малко след като се качи на екран. Под предлог че няма да има достатъчно време да й се намери заместник и ще е нужна поне година да се наложи ново лице, Петков така и не назначи партньор на Хекимян, въпреки че в Би Ти Ви има достатъчно познати и известни лица, които спокойно можеха да партнират известно време на арменеца. Шефът обаче се оправда и с това, че когато Гавазова пожелае да се върне, той не може да й откаже. Случи се точно обратното.

Според запознати напористият Хекимян проплакал пред приятеля си и свой началник, че иска да остане сам като основен и единствен водещ на сутрешния блок на телевизията. Двамата седнали и започнали да мислят как все пак да запазят работата на Гавазова в сутрешния блок, без тя да има важно участие в него, и така се родила рубриката й „Чети етикета“, която за момента не се радва на особен успех, а кариерата на Биляна започнала да се замразява все повече.

„Дори репортерите са по-популярни от нея. Когато научи, че няма да може да се върне като водеща на сутрешния блок, беше бясна. Венелин й каза тогава, че така щяла да има повече време за детето, че в момента не й трябва подобно напрежение и рубриката й ще върви много добре, а и няма да е свалена съвсем от екран.

 Така й замаза очите, че тя се съгласи. Антон е много амбициозен и напорист, а това, че Петков го толерира, му дава още по-голяма сила“, разказват запознати с интригите на двамата. За момента по всичко личи, че старозагорците са успели да осъществят своя план и вече дълго време Хекимян е владетел на сутрешния ефир съвсем сам, дори Мария Цънцарова не успя да се намърда на удобния стол до него въпреки многократните си опити. Петков обаче не бил сигурен дали ще може да продължава с протекциите, след като съвсем наскоро на директорското място на Би Ти Ви седна друг човек и все още не се знае какви промени ще бъдат направени.


Сподели публикацията

About Author

bg365