Tuesday, Aug. 22, 2017

Проклятие мори Холивуд: Звездите винаги умират по трима наведнъж (ВИДЕО)

Публикувано на

07.01.2017

Зловещ слух обиколя от близо седмица всички звезди в Холивуд: Тайното общество на илюминатите са убили Джордж Майкъл, Кари Фишър и Деби Рейнолдс. Трите звезди умират много бързо един след друг. Първо дойде новината за смъртта на певеца навръх Коледа, а причините за нея и до момента остават неизяснени – слуховете тръгнаха от пневмония, минаха през усложнения заради СПИН и стигнаха до свръхдоза. Аутопсията също не даде много информация за точната причина за смъртта на 53-годишния Джордж Майкъл, твърди изданието commonsenseconspiracy.

com.

Два дни след него, на 27 декември, почина Кари Фишър, която изигра принцеса Лея в сагата “Междузвездни войни”. 60-годишната актриса получи инфаркт, докато пътуваше със самолет от Лондон към Лос Анджелис. Състоянието ѝ е стабилно, заявиха от болницата в Ел Ей на 26 декември. На следващия ден обаче изненадващо дойде новината за кончината ѝ.Ден след нейната смърт почина и майка ѝ – не по-малко известната актриса Деби Рейнолдс. Според американските медии 84-годишната звезда от мюзикъла “Аз пея под дъжда” получила инсулт, докато уреждала погребението на дъщеря си.

“Винаги са трима. Ако чуете, че са починали много скоро една след друга две знаменитости, очаквайте да ги последва още една. Защото винаги се случва да си отиват по трима”, гласи конспиративната теория. Когато разбрах, че Фара си е отишла, си помислих: “О, боже, кой ли ще е следващият, защото винаги се случва с трима”, казва по темата още през 2012 година Латоя Джексън-сестрата на Майкъл Джексън в своето телевизионно интервю.

Фара всъщност е актрисата Фара Фосет, която умира на 25 юни 2009 г. – точно същия ден, в който си отива и кралят на попа Майкъл Джексън. А два дни по-рано е смъртта на актьора Ед Макмеън, известен най-вече с дългогодишното си участие в късното токшоу на Джони Карсън.

Латоя разказва, че брат ѝ Майкъл Джексън е бил под влиянието на тайна група хора и дори е очаквал скоро да бъде убит. “Те го контролираха. Правеха с него каквото си пожелаят и за него беше много трудно да им каже: не, не, не. Ние се опитвахме да му помогнем, да се намесим. Но те държаха всички настрани от него, като го контролираха. Аз знам много добре това, защото самата аз съм била в такава връзка. Контролираха мислите и действията му, не пускаха никого през вратите, не разрешаваха телефони вкъщи”, твърди Латоя.

Тя твърдо вярва, че Майкъл Джексън е бил убит. Самият той няколко пъти ѝ казвал, че скоро ще умре. “Те убиха моя брат, те знаят за кого говоря Не става дума само за доктор Мъри, има и други хора, които са замесени”, допълва Латоя. За нея кардиологът Конрад Мъри, който излежа 2 г. от 4-годишната си присъда за непредумишленото убийство на Майкъл Джексън, е само единият виновник за смъртта му.

Зад него стояла много голяма и тайна организация от хора. Стигне ли се до такава общност, неминуемо се заговаря за илюминатите, за които се смята, че дирижат световните събития. Макар тайната им организация да е съществувала преди повече от 300 г., и досега се вярва, че техните членове са особено влиятелни в развлекателната индустрия.

Според много теории те правят кръвни жертвоприношения. Много хора и досега вярват, че те стоят зад смъртта на Майкъл Джексън. Илюминатите вземат решението да го убият, след като той застава срещу тях и в публична реч говори за заговора на група хора да определя какво се случва в музикалната индустрия, какво да се съобщава в новините и да пише в учебниците по история. Правилото за трите звезди, които умират една след друга, има няколко потвърждения.

Освен Джордж Майкъл – Кари Фишър – Деби Рейнолдс и Фара Фосет – Майкъл Джексън – Ед Макмеън, към тях почитателите на конспиративните теории отнасят смъртта на певеца Дейвид Бауи, актьора Алан Рикмън и съпруга на Селин Дион Рене Анжелил.

След 18-месечна битка с рака Бауи умира на 10 януари 2016 г. Звездата от “Хари Потър” Рикман почина на 14 януари 2016 г. също от рак. По-късно същия ден и мъжът на Селин Дион си отива заради рак. Още един пример миналата година потвърждава думите на Латоя Джаксън. На 17 април 2016 г. почина Дорис Робъртс, която играеше Мари – майката на Реймънд, в сериала “Всички обичат Реймънд”. Три дни по-късно – на 20 април, умира популярната кечистка Чайна, след като взема голяма доза сънотворни хапчета.

На следващия ден – 21 април, светът е шокиран от новината, че Принс е починал заради свръхдоза опиати. Според някои той дори е бил част от илюминатите. Като доказателство те посочват един от символите на тайното общество – Окото на провидението, или Всевиждащото око. На наградите на сп. “Билборд” през 2013 г., докато свири на сцената, се вижда огромният пръстен на едната му ръка, който напомня на окото.

Символът на илюминатите е и на обложката на 4 от албумите му. Преди да умре, Джордж Майкъл планира да издаде нов албум през 2017 г. За края на тази година е насрочена премиерата на нова част от “Междузвездни войни”, в която участва и Кари Фишър.

А след смъртта на двамата интересът и към музиката на певеца, и към последната роля на актрисата ще е още по-голям и ще донесе много по-голяма печалба в развлекателната индустрия. Така че нищо чудно тайна организация да стои зад загубата на двете знаменитости. А смъртта на Деби Рейнoлдс да е част от тройния курбан на илюминатите.

 

 


Сподели публикацията

About Author

bg365