Tuesday, Aug. 22, 2017

ОТКРОВЕНИЕ! Маргарита Попова призна, че хора са я молили да се кандидатира за президент, но тя никога не би тръгнала срещу ГЕРБ

Публикувано на

07.01.2017

Много хора искаха да се кандидатирам за президент. Аз проведох много разговори, но винаги обяснявах, че на този етап това не е реалистично. ГЕРБ ясно казаха, че ще издигнат свой кандидат. Е, как щеше да изглеждаше ситуацията.

Аз кандидат на инициативен комитет, примерно, срещу ГЕРБ. Никога не бих си позволила. Това обяви вицепрезидентът Маргарита Попова пред Нова тв.

„Заедно влязохме с Росен Плевнелиев в президентството и заедно ще излезем“, добави тя.

Попова коментира и изминалия референдум, като обясни, че тя много е говорила за провеждането на референдума, защото ние нямаме опит за пряка демокрация. „Референдумът е хубаво нещо, но ние не сме с опит. А и нещата не са толкова прости“, добави тя.

Маргарита Попова коментира и оставката на премиера Бойко Борисов, като каза, че в началото е била изненадана. „Първосигнално реагирах учудващо, но реално той много добре знае какво прави. Той има най-добра информация и след като е взел това решение, значи така е преценил“, каза още вицепрезидентът.


Сподели публикацията

About Author

bg365