Tuesday, Jul. 25, 2017

Заради цигара: Жена бере душа след тежка катастрофа на Е-79

Публикувано на

29.12.2016

Заради цигара: Жена бере душа след тежка катастрофа на Е-79

Снимка Булфото

Майка на две деца пострада тежко в катастрофа на Е-79 край село Дяково. Л. Ц. пътувала в лек автомобил „Фолксваген Поло“ за Дупница. Зад волана бил 25-годишният Д. Р., на предната седалка до него седяла 19-годишната Ст.

Ст. 28-годишната дупничанка Л. Ц. седяла на задната седалка и пушела цигара. Пепелта изтръсквала в носна кърпичка. В един момент кърпичката пламнала. Шофьорът се обърнал назад, за да я загаси, изпуснал управлението на автомобила, навлязъл в насрещното платно и се ударил почти челно в автомобил със софийска регистрация, съобщи Пик.

От жестокия удар двата автомобила са с помлени предници. Тежко е пострадала пътничката в полото Л. Ц. Тя е докарана в дупнишка болница с разкъсан далак. Наложила се спешна операция, при която далакът е отстранен. Другите двама – шофьорът Д. Р. и Ст. Ст., се отървали с драскотини и уплаха.

На мястото на инцидента са пристигнали пътни полицаи, които са тествали с дрегер шофьорите. И при двамата алкохол не е установен.

Пострадалата Л. Ц. е майка на две деца, които в момента са при баща им в Германия. Лечението й ще продължи повече от месец, коментираха вчера медици.

Следете В интернет 

 

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Сподели публикацията

About Author

bg365