Tuesday, Aug. 22, 2017

ЕКСКЛУЗИВНО В stara-bulgaria.eu TV! Борисов с култов коментар в Хитрино! Ето какво каза на местните, които го направиха почетен гражданин (ВИДЕО)

Публикувано на

25.12.2016

„И аз съм от село, и Хитрино е село, така че може би почетен селянин трябваше да ме направите. Сега трябва да се мъчим да направим Хитрино град оттук нататък, за да отговаряме на гражданите“, пошегува се премиерът в оставка Бойко Борисов в слово пред жителите на Хитрино.

Борисов гостува в селото за да инспектира възстановителните дейности след трагедията на 10 декември. „Никога няма да забравя, когато обикаляхме два часа след взрива в Хитрино. Нямаше къде да се застане, а и всичко тлееше, гореше – можеше да гръмне“, разказва още министър-председателят във видео, публикувано във Фейсбук профила му.

Той похвали всички, участва в операцията по изтегляне на цистерните и кметът на Хитрино Нуридин Басри. Борисов пожела само и единствено и мир и акцентира на факта, че е в компанията на Великопреславски митрополит Йоан и районният мюфтия Месуд Мехмедов.

-->