Wednesday, Jul. 26, 2017

Случаят се заплита: Следите на изчезналите край Ивайловград баща и син водят към зловещо двойно убийство

Публикувано на

24.12.2016

Случаят се заплита: Следите на изчезналите край Ивайловград баща и син водят към зловещо двойно убийство

Полицията разследва зловещо двойно убийство на баща и син край ивайловградското село Брусино. Както ce писа те са в неизвестност от миналата неделя. Мъжете са дървосекачи. От МВР обясниха, че са обявили за издирване 34-годишния Цанко Ганков и 55-годишния му баща Кольо Шелев.

Двамата нямали постоянна работа, препитавали се с каквото намерят из фермите в района. В понеделник били извикани от животновъд, чиито обори били на територията на съседната община Крумовград. След това следите им се губят. 

„Видях лопата с кръв. Моите хора ги няма, стопанина на фермата също”, казала през сълзи съпругата на Кольо на спешния телефон 112, съобщава „Телеграф”. 
Около 100 полицаи и жандармеристи от Хасково и Кърджали са вдигнати накрак за издирването.Прокуратурата e образувалa съдебно производство за отвличане.
„Не може да разследваме убийство, след като няма трупове. Засега издирваме двамата изчезнали и се надяваме да ги намерим живи. Разбира се, не се изключват и други версии”, каза шефът на ОД на МВР в Хасково старши комисар Ангел Цанков.
По непотвърдена информация има неоспорими доказателства, че двамата мъже са убити. А евентуалният килър е собственикът на кравите, за които те са били поканени да се грижат. Предполага се, че убиецът е забегнал в Гърция.


Сподели публикацията

About Author

bg365