Tuesday, Aug. 22, 2017

ИЗВЪНРЕДНО И САМО В stara-bulgaria.eu ТВ! ГЕРБ и БСП почти се изравниха след политическата криза. Депутатите решиха за винетките на финала. Мъж ошляпа чиновничка за забавени документи

Публикувано на

22.12.2016

ГРЕБ и БСП са с разлика само от 2% в рейтингите си след края на проточилата се месец и половина политическа и парламентарна криза, сочи последното проучване на „Галъп“. Патриотите държат 10%, Марешки скача в следващия парламент, а АБВ не влиза.

Вижте класацията на политическите сили от проучването на социолозите в централните новини на stara-bulgaria.eu ТВ от 18.00 часа.

И още: депутатите излязоха във ваканция до 11 януари, след като решиха проблеми с винетките; трупове в мина „Бобов дол“ и по пътищата на България в предколедните дни; възмутен клиент на кадастъра ошляпа чиновничка за платена, но неизпълнена услуга и нагло поведение; взрив в Московското метро взе жертви; Берлин протестира срещу мигрантите; погребаха убития в Турция руски посланик; Издателство „Милениум“ с коледни дарове за почитателите си, книгите му с огромни отстъпки се разграбиха за броени часове.

Гледайте само в новините на stara-bulgaria.eu ТВ от 18.00 часа.


Сподели публикацията

About Author

bg365