Tuesday, Aug. 22, 2017

САМО В stara-bulgaria.eu ТV! Пиарът на ДПС Велислава Кръстева ексклузивно: Новите мандати трябва да се връчат, след като Радев встъпи в длъжност, Пламен Орешарски е най-добрият премиер

Публикувано на

27.11.2016

Парламентарната рулетка трябва да се завърти едва след като Румен Радев встъпи в длъжност. Дотогава ще работим с правителството в оставка. Засега въпросът за получаването на мандат от ДПС не стои пред партията. Това заявява политологът и пиар на ДПС Велислава Кръстева в седмичното коментарно предаване „Час stara-bulgaria.

eu“ на stara-bulgaria.eu ТV.

Резултатът от изборите показва, че хората искат промяна и е нужен нов кредит на доверие. Ако се въведе предлаганата от шоумените мажоритарна избирателна система за 10 дни, в страната ще настане хаос и кой ще понесе отговорността, Инициативният комитет за референдума ли, пита още Кръстева.

Тя е категорична, че експремиерът Пламен Орешарски е бил най-добрият министър-председател, който за кратко време е успокои. обстановката в страната. Както и за това, че ДПС е в добра кондиция след президентските избори и не е понесла никакви щети от отстраняването на бившите ѝ депутати. А по време на кампанията социолозите са влезли в полето на политическишя пиар и оракулстването. И само в България от цяла Европа националистите са били вкарани във властта чрез коалиционното управление.

Още оценки и прогнози на политолога и политически пиар на ДПС Велислава Кръстева, както и на лидера на ДСБ Радан Кънев преди обябяването на новия му политически проект в събота гледайте само в „Час stara-bulgaria.eu“ по stara-bulgaria.eu ТV всяка неделя от 18 до 20 ч. 

 


Сподели публикацията

About Author

bg365