Wednesday, Aug. 23, 2017

БОЙ НА ЦАРСКО СЕЛО – ЦСКА! Футболист на „червените“ в Пирогов

Публикувано на

12.11.2016

БОЙ НА ЦАРСКО СЕЛО – ЦСКА! Футболист на „червените“ в Пирогов

Отборът на ЦСКА победи с 1:0 Царско село в проверка, играна в спортния комплекс на Стойне Манолов. Срещата предложи интересни, а и скандални моменти. Единственият гол в двубоя бе дело на Рубен Пинто в 20-ата минута. Португалският полузащитник, който все още няма попадение в Първа лига, реализира в контролата с изстрел от 25 метра.

Импровизираната проверка обаче най-вече ще се запомни с друг момент. В 30-ата минута бранител на Царско село се сблъска с вратаря на ЦСКА Анатоли Господинов, който „излезе“ от неприятната ситуация със сцепена устна. На игрището настана меле, но с помощта на хората от резервните скамейки не се стигна до още по-конфликтна ситуация. Господинов веднага бе откаран от Кирил Динков в „Пирогов“.

Срещата продължи 45 минути, като от двата тима се бяха разбрали за това предварително. На мача се забеляза сериозно шефско присъствие от страна на „армейците“. Изпълнителният директор на „червените“ Пламен Марков, Стойчо Стоилов и синът на Гриша Ганчев – Данаил удостоиха с вниманието си контролата.


Сподели публикацията

About Author

bg365