Wednesday, Jul. 26, 2017

Адвокат за брадърския гей скандал: НТВ да се моли Божинов да вкара гол, иначе лошо!

Публикувано на

18.08.2015

Адвокат за брадърския гей скандал: НТВ да се моли Божинов да вкара гол, иначе лошо!

Нова телевизия като медия носи солидарна отговорност с лицето, което съобщи неверни факти и твърдения за Валери Божинов, заяви пред big5.bg адвокатът на футболиста Георги Градев.  Медията, продуцентите на Биг брадър и 21-годишният участник Кристиян Стойков да започват да се молят и свещ в църква да запалят за победата на Партизан (Белград) над белоруския Бате Борисов довечера в мач от Шампионската лига.

„Това е психологическа атака към Божинов един ден преди важния мач на Партизан (Белград) за Шампионската лига. Ако той не играе добре и отборът загуби щетите и загубите за Валери Божинов от това изявление ще са още по-големи. Затова да стискат палци сръбският тим да победи и Валери да вкара гол“, препоръчаха юристи.

Футболистът снощи бе замесен в пошло съчинена сексуална връзка с Кристиян Стойков. 21-годишният Кристиян Стойков заяви, че имал връзка с футболиста, който не можел без мъжки ласки. Бруталното изявление взриви цяла България. Интересното е, че визитките на участниците са записвани предварителни и продуцентите много добре са знаели какво ще излезе. Въпреки това те не са проверили достоверността на твърденията на участник и това не на път да им докара сериозни главоболия.

Адвокатът на Божинов – Георги Градев, е категоричен, че иска извинение и от трите страни, замесени в скандала. Срокът, който им дава е до петък. „До петък чакаме извинения от Нова телевизия, тъй като медия носи солидарна отговорност, а Божинов е обществена личност. Очакваме извинение от продуцентите на формата, а също и от самия Кристиян. Започваме дела, ако не се извинят“, категоричен бе адвокат Градев. Защитникът на футболиста засега няма други изисквания като например извинението да е в същия часови пояс, в който бе излъчено предаването.

„Ако получим извинение и от трите страни няма да има дела. Валери Божинов иска да изчисти името си“, обясни Градев. Той отказа да коментира темата за умишленото оплюване на клиента му, дали е нарочно или поръчано. Водещият на тв-формата Николай Кънчев пък покани Валери Божинов в предаването. „Това няма как да стане, защото те умишлено търсят рейтинг“, отсече адвокатът на футболиста.


Сподели публикацията

About Author